مشاوره حقوقی رایگان - کسر نیم عشر اجرایی

بادرود و وقت بخیر
نحوه کسر نیم عشر اجرایی اجرای ثبت اسناد از حقوق کارکنان دولت به چه صورت می باشد؟ باسپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر متاهل باشد یک چهارم و اگر مجرد باشد تا یک سوم هرماه از حقوقش کسر می شود تا استهلاک کامل

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بابت تجمیع حقوق توقیف شده یک پنجم کسر وباقی به طلبکار پرداخت میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا یک چهارم کسر می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حقوق کارکنان دولت در صورت مجرد بودن تا یک سوم و در صورت متاهل تا یک چهارم قابل توقیف است

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.تابع قواعد عمومی اجرای اسناد بوده و حسب مورد شاخص ثلث و ربع اعمال می گردد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر مقدار که از حقوق کسر شود یک بیستم آن را به عنوان نیم عشر اجرا بر می دارند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر متاهل باشد یک چهارم و اگر مجرد باشد تا یک سوم هرماه از حقوقش کسر می شود