مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

حکم اجرای احکام گرفتم و بردم رهگشا که ماشین به نام بشود و گفتن دوتاتوقیفی از همین شعبه داره باید نامه سیستمی بفرستیم به همون شعبه بببینم دستوری میدن...نظر شما چیه دستورمیدن...

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.تازمانیکه علت توقیف مشخص نگردد نمیتوان نظر قطعی داد. بدوا علت دقیق توقیف هارا جویا شوید.
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دستور توقیفی بعد از اجرای شما بوده می‌بایست به شعبه مراجعه نمایید و درخواست رفع توقیف بدهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با این شرایط درخواست صدور دستور جلب نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر خودرو توقیف مقدم داشته باشد و سایرین قبل از شما اقدام به توقیف کرده باشند شما نمیتوانید در ارتباط با ماشین اقدامی کنید و در صورت عدم شناسایی مالی دیگر از محکوم‌علیه میتوانید حکم جلب وی را دریافت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است شما اقدام به گرفتن حکم جلب ایشان کنید