مشاوره حقوقی رایگان - جریمه و پرونده سازی های متعدد تعزیرات

با سلام و احترام
بنده به طریق مختلف و با گزارش های عجیب تعدادی پرونده در تعزیرات شهرستان اراک برای من ایجاد شده و با طرز عجیبی همه آن ها رای به محکومیت بنده صادر شده از جمله آن پرونده ها مربوط میشود به 1:گرانفروشی که بنده دقیقا مطابق نرخنامه عمل کردم که در آن درج شده که خدمات با 20 دقیقه وقت مبلغ 55 هزار تومان بیشتر از 20 دقیقه زمانبر باشد با توافق طرفین محاسبه گردد که بنده دقیقا طبق این نرخنامه کار کردم در صورتی که پرونده اصناف رفته مبلغ دریافتی خدمات خیلی کم کارشناسی و نه تنها مبلغ بازگشت داده شده حتی جریمه 10 برابری هم بریده شده2_ عدم صدور صورتحساب که بنده برای یکی از مشتری ها در حال پیدا مردن فاکتور بودم و خیلی عجله داشت و بنده رو مجبور کرد که فاکتور رو تو یه کاغذ بنویسم و تحویلش بدم.3_عدم درج قیمت که بنده اولا اصلا از اینکه روی اجناس باید قیمت داشته باشه اطلاع نداشت دوما که برای راحتی کار خودم اکثر اجناس قیمت داشته و فقط تعداد اندکی اجناس جدید دارای قیمت نبوده که این هم در یک ماه دو مرتبه توسط بازرس 124 و اصناف جریمه کرده اند بدون هیچ اخطار و تذکری لطفا بنده را راهنمایی فرمائید چگونه بتوانم از این بی عدالتی که در حق بنده شده دفاع کنم یا تخفیف بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است