مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام من سال 1400/9پول به حساب خانم یک نفر واریز کردم و ایشان چکی برای من آورد که برای همسرش بود تا سال 1401دراین یک چک دیگر آورد و چکی قبلی را پس گرفت ومن چک را در موعد تاریخ چک به بانک مراجعه کرده چون موجودی داشت برگشت زدم و ایشان تماس گرفتن که صبر کنم تا ایشان پول را بیاورد و چک را پس بگیرید که شش ماه گذشت و من شکایت کردم الان همسر ایشان می گوید که امضا چک جعلی است و جلوی اجرایی را گرفته و بعد از ده ماه از همسرش شکایت کرده درصورتیکه پشت چک را به عنوان ضامن همسر ایشان دو امضا کرده الان من می توانم از ضامن چک شکایت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه ضامنین چک نیز مسئول می‌باشند دارند می‌تواند به طرفیت هر دو نفر دادخواست بدهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تا زمانی که جعلی بودن آن تعیین تکلیف نشود به استرداد وجه چک رسیدگی نخواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به طرفیت صادرکننده و ضامن طرح دعوی جهت مطالبه وجه چک کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام التدا باید نسبت به جعلی بودن تعیین تکلیف شود بعد میتوانید