مشاوره حقوقی رایگان - رابطه زنا

با سلام من متاهل هستم و شخص متاهلی از طریق روبیکا با من اشنا شد و با دادن پول زیاد بدون دیدن من منو گول زد و وقتی هم دیدمش بعد مدتی گفتم 150 ملیون میخوام اونم برام واریز کرد و رابطه هم داشتیم الان شکایت کرده ک پولو دستی داده و پولشو میخواد و منو تهدید هم میکنه واقعا خسته شدم میخواستم ببینم میشه همه چیزو راست بگم به دادگاه؟و یا میتونم پولو پس ندم چون سواستفاده کرده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دعوای حقوقی و دعوای کیفری از یکدیگر مجزا می‌باشد که هر کدام نیاز به بررسی بیشتر دارد امکان مطالبه وجه برای ایشان وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واقعیت را به دادگاه اعلام کنید به مجازات شلاق و یا تخت شرایطی با توجه به اینکه متاهل هستید ممکن است به مجازات اعدام محکوم شوید و دادگاه ادعای اینکه شما را فریب داده نمی پذیرد .
شما وقتی پول دریافت کرده اید این موضوع ثابت می کند با اختیار این کار را انجام داده اید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و اگر دادخواست مطالبه وجه داد و شما محکوم شدید می توانید دادخواست اعسار بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام حتی اگر راست هم بگویید پولی بوده که منشا قانونی و شرعی نداشته است ولی طبق شرایطی امکان دارد بتوان آن را دفاع کرد ولی در این جا نمی‌توان به جزئیات آن پرداخت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شما اقدام به شرح ماوقع کنید خودتان نیز مجرم شناخته میشوید و در شدیدترین حالت زنای مرد محصن و زن محصنه رخ داده است که مجازات آن اعدام است با عنایت به اینکه شما در مقابل این عمل پول دریافت کرده‌اید فلذا شما نیز به این رابطه رضایت داشته‌اید در نظر داشته باشید که از باب حقوقی این قضیه اگر شخص به طرفیت شما دادخواست به خواسته مطالبه وجه ارائه داد و به هر دلیلی در این رابطه محکوم شدید میتوانید دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود به صورت مسالمت آمیز واخلاق محور موضوع را خارج از دادگاه حل و فصل نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درهرحالت محکوم به عدوت وجه میشوید.