مشاوره حقوقی رایگان - آیا یک روز بعد کتک زدن به پزشک قانونی نتونم مراجعه کنم یانه؟

سلام وقت بخیر من شهر مشهدم زندگی میکنم 19مهر شوهرم منو کتک زد بازو سمت چپ من از پشت کبود شده درد میکنه ولی چون من جای بلد نبودم اومدم شهر خودم بجنورد اینجا میتونم برم از دستش شکایت کنم پزشک قانونی برم چند روز فرصت دارم اقدام کنم؟شاهدی که ببینه منو زده هم ندارم لطفاً منو راهنمایی کنید که چکار کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نباید تاخیر میکردید شکایت خود را سروع کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهم نیست سریعا به پزشک قانونی بروید و شکایت کنید و رضایت ندهید تا مجازات شوند در غیر اینصورت این روند ادامه خواهد داشت

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق محل وقوع کتک کاری شکایت کرده واقدامات قانونی را شروع کنید