مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ضرب و شتم و کنترل خشم زوج

سلام، من در جلسات مشاوره قبل از دادگاه الزام به تمکین از سوی شوهرم، گفتم که تمکین خواهم کرد منتها ایشان کنترل خشم ندارند و مرا مورد ضرب و شتم قرار می دهند، اما ما مدت سه سال است که عروسی نکردیم اما شوهرم اظهارنامه تمکین ارسال کردند و من جواب ندادم و خانه نیز مهیا کرده اند و در دوران عقد هستیم و زندگی مشترک نداشتیم و من در مدت سه سال هنوز به خانه شوهر نرفتم و فقط دو بار شوهرم سه سال پیش یه چک دو گوشم زد، سوال اول، من در این مدت به زنگ و پیام های شوهرم اصلا جواب نداده ام، آیا مصداق عدم تمکین بنده حساب می شود؟ چگونه می توانم در دادگاه ثابت کنم که ایشان کنترل خشم ندارند و مرا کتک می زنند؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر باکره هستید میتوانید از حق حبس استفاده کنید.
موضوع عدم کنترل خشم اولا باید توسط پزشکی قانونی گواهی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در این حد رفتار زوج متاسفانه از موجبات عسر و حرج و دلیلی برای خوف بدنی و عدم تمکین برای شما نیست .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باتوجه له اینکه هنوز در منزل پدر هستید میتوانید از حق حبس خود استفاده کنید و تمکین نکنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر باکره هستید از حق حبس استفاده کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر باکره هستید از حق حبس استفاده کنید