مشاوره حقوقی رایگان - اتهام از فرار از صحنه تصادف

با سلام شخصی با من تصادف کرده و من گذشت کردم چون مقصر بود الان رفته از پلاک من شکایت کرده به جرم فرار از صحنه تصادف .اونجا دوربین داشته. بهم پیام داده شکایت کردم درحالی که نمیدونم شماره ام ازکجا اورده
الان من چیکار کنم چه اقدامی کنم؟ فیلم دوربین ها تا کی فعال میمونه؟ البته رفتم پلیس 10 اما گفتن شکایتی نشده!

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

از دادسرا پیگیری کنید احتمالا بافیلمها و پلاک شماره شما را پیداکرده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت شکایت به شما ابلاغ خواهد شد
و ‌توسط کارشناس رسمی ، صحنه تصادف بررسی و کروکی تنظیم خواهد شد