مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت هیچ متنی پس از اولین ابلاغیه و گذشت یک ماه

سلام وقت بخیر
در تاریخ 1402,6,26 برای من در سامانه ثنا ابلاغیه ای با این عنوان ثبت شده است :
ابلاغ دادنامه/قرارنهايي/تصميم نهايي
که شرح آن به صورت زیر است :
پرونده کالسه ...........شعبه 1051 مجتمع شماره بيست و دو شوراي حل اختالف شهر تهران تصميم نهایی شماره
....
شاكي:
آقای ... فرزند ....
اتهام: ضرب و جرح عمدي
در وقت رسيدگی/ نظارت شعبه1051 شورای حل اختالف منطقه 22 تهران به تصدی
1402 / 6 / 21 تاریخ به
امضاءکنندگان ذیل، پرونده کالسه فوق الذکر تحت نظر قرار دارد؛ نظر به این که بذل مساعی در جهت حصول سازش
بين اصحاب پرونده منتهی به نتيجه نشده است، به شرح ذیل مبادرت به اتخاذ تصميم نهایی می
نماید:
«تصميم شـورا»
در خصوص شکایت آقای ... عليه آقای با موضوع ضرب و جرح عمدی نظر به این که موضوع دعوی در
شمول موارد صالحيت ذاتی شورا نبوده و در اجرای ماده 8 قانون شوراهای حل اختلاف مصوب 16/9/1394، مواد 82
و 192 قانون آیين دادرسی کيفری مصوب 4/12/1392 و در اجرای بخشنامه مورخ 28/5/1398 ریاست محترم قوه
قضایيه به منظور تالش برای صلح و سازش به این شورا ارجاع شده؛ ولی تالش شورا ظرف مهلت قانونی منتهی به
سازش نشده و توافقی حاصل نگردیده است. دفتر! پرونده به نظر قاضی محترم شورا برسد تا در صورت موافقت ایشان،
پرونده از آمار کسر و
? به مجتمع قضایی دادسرای ناحيه 5 تهران ارسال گردد. (پرونده هایی که بعد از ثبت کالسه در مرجع قضایی کيفری
به شورا ارسال شده است)
? طبق تبصره ماده 8 قانون شوراهای حل اختالف، درخواست شاکی بایگانی و به تقدیم شکایت در مرجع کيفری صالح
رهنمون گردد. (پرونده هایی که مستقيمًا در شورا مطرح و یا قبل از ثبت در شعب مرجع قضایی کيفری به شورا ارسال
شده است)
قاضی شعبه 1051 شورای حل اختالف مجتمع 22 تهران-کریم حبيب پروین
بنده از ایشان شکایت کرده ام و چند سوال برایم مطرح است :
1. نام ایشان در ابلاغیه نوشته نشده است. این به چه علت است؟
2. این تنها پیامی است که بعد از شکایت دریافت کرده ام آیا با گذشت تقریبا یک ماه این طبیعی است؟
3. آیا برای متهم احضاریه صادر شده است؟ و اگر شده و مراجعه نکرده باشند چگونه متوجه شوم و چه کار باید بکنم ؟
4. در کل این متن به چه معنا هست آیا باید اقدام خاصی بکنم؟
5. بعد از گذشت حدود یک ماه و نیامدن ابلاغیه جدید , آیا این به این معنا است که اصلا به پرونده من رسیدیگی نشده؟
6. از زمان ارسال احضاریه برای متهم تا آمدن ابلاغیه جدید برای من چقدر طول میکشد؟ آیا مثلا ممکن است به متهم فرجه یک ماهه داده باشند و تاخیر در آمدن ابلاغیه یا رسیدگی به پرونده به این خاطر باشد؟
نکته : بنده اصلا به دادسرا احضار نشدم(در کلانتری فرمی مبنی بر عدم ساز پر کردم) ، با توجه به این موضوع آیا متهم هم احضار نشده است؟ یا احضار شده و انکار کرده اند که متنی با موضوع عدم سازش نوشته اند؟
لازم به ذکر است متهم از صحنه جرم گریخت و بنده شماره پلاک ماشین ایشان را یادداشت کردم و به پلیس ارائه دادم. آیا ممکن است به این خاطر طول کشیده باشد؟ اما فکر میکنم اگر شماره پلاک مشکلی داشت پلیس هنگام تشکیل پرونده و استعلام متوجه آن میشد ، درست است؟
پیشاپیش تشکر میکنم از راهنمایی شما و ممنونم از وقتی که برای خواندن متن گذاشتید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید