مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی رای غیابی قطعی از سوی محکوم علیه

با عرض سلام واحترام : سدادگاه محکوم علیه را در بهمن 1401به دلیل ضرب و جرح عمدی غیابا محکوم به پرداخت دیه کرده .چندی قبل که لایحه ای مبنی بر عدم واریز در تاریخ مقرر برای اجرای احکام ارسال کردم در کمال تعجب ابلاغیه ای از سوی دادگاه صادر کننده رای قطعی با این مضمون "به دلیل واخواهی علیه شما در ساعت10 تاریخ 1402/8/1 برای توضیحات حضور داشته باشید ." در سامانه قرار گرفت .سوال :
من چه توضیحی باید به دادگاه ارایه کنم.؟
آیا الزامی به حضور محکوم علیه در دادگاه وجود دارد.در این حالت عدم حضور وی چه تصمیمی توسط دادگاه گرفته میشود ؟
آیا حضور من در دادگاه الزامی است؟
در هر حال اگر رایی صادر شود که حقوق من را تضییع کند .چه باید کرد .جای اعتراض برای من میماند.ضمن اینکه من ساکن تهرانم و دادسرا در شهرستان .سپاسگزار شما. موفق و تندرست باشید .

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بماند که طرح سوال شما دارای ایرادات متعدد است ، ولی در کل واخواهی صحیح بوده و حضور طرفین در جلسه ی رسیدگی جهت دفاع از حق و حقوقات خود لازم است.
و حق تجدید نظر خواهی نیز برای طرفین از رای دادگاه محفوظ است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید درجلسات رسیدگی واخواهی شرکت و دلایل ومدارک خودرا ارائه کنید. رای واخواهی قابل تجدید نظر است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
محکوم علیه واخواهی ‌کرده است
شما باید دفاعیات و مستندات خود را ارائه نمایید
بله قابل تجدیدنظرخواهی است