مشاوره حقوقی رایگان - بذل مهریه

طی سند رسمی(سند اقرارنامه غیر مالی) همسر بنده در محضرخانه حاضر شدن و تمامی مهریه 150 سکه خودرا بذل و بدین ترتیب زوج بری الزمه گردید بنابراین هیچگونه حق و ادعایی نسبت به موارد یادشده برای زوجه باقی نخواهد ماند و ضمن عقد خارج لازم(به اقرار منعقده بطور شفاهی) زوجه حق هر گونه اعتراض و ادعایی را در این خصوص در آینده لو بعنوان تضرر و غیره از خود سلب و ساقط نمود.
طبق متن بالا همسر من 3 سال پیش در محضر اسناد رسمی و در حضور عاقد و اینجانب و خواهر من مهریه را بخشید و در عقدنامه هم ثبت شد و همچنین برگه سند رسمی هم به متن بالا دریافت شد،، در حال حاضر مدت 10 ماه به همراه دختر 6 ساله مان ترک منزل و به خانه پدری رفته با اتهامات واهی ضربو جرح و عسرو حرج از این باب،، منهم دادخواست تمکین دادم و تحقیقات در جریان است،،در جلسه اول دادگاه تمکین وکیل همسرم ادعا کرد که خانم من به خاطر فشارها و بدرفتاری من و خانواده ام حتی از مهریه خود برای حفظ زندگی گذشته،، با این تفاسیر آیا همسر بنده میتواند رجوع به مهریه کند و آیا دلایل واهی اینچنینی موجب ابتال بذل میشود،، و سوال دیگر بذل مهریه با توجه به بری الذمه کردن مهریه دین آیا در قالب ابرا میباشد؟؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به نظر می رسد که ایشان نمی تواند برای دریافت مهریه رجوع کند.