مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

باسلام و خسته نباشید
پدرم حدودا 20سال پیش به رحمت خدا رفتند، و پنج خواهر و برادر هستیم ما اونموقع هیچ کدوم بالای 18 سال نبودیم و اموال تماما به نام مادرم شد چندین مغازه و منزل مسکونی ما ک پنج واحد آپارتمان هست مغازه ها رو هممون داریم روش کار میکنیم من و خواهرم شریکی ی مانتو فروشی و برادرهام هم یکی رو فروشگاه زدن و مشغولند دوتا مغازه دیگه هم اجارش رو میگیریم تو تمام این سالها هیچ حرف و حدیثی بین ما نبوده سر اجاره ها و پول رهن و...
حدودا دو سال پیش یکی از برادرهام فوت کردند که همسرشون طلب اموالش رو کردن منتها چون چیزی به اسمش نبود ما هم به قصد اینکه بمونه برای بچه های برادر مرحومم ندادیم( ایشون در فاصله کمی از فوت برادرم دوباره ازدواج کردن)پسرش رو گذاشت پیش مادرم و دخترش رو با خودش برد مادرم هم از اموال برادرم اون مقداری رو که بهش سهم رسید گرفته ولی ریختیم تو حساب پسر برادرم و ما به اون پول دست نزدیم الان همسر برادرم تهدید کرده که یا سهمی که دست مادرم هست از اموال پدرم رو بدید یا مهریم رو اجرا میذارم مهریش هم سال تولدشه
اینم بگم اموال پدرم به اسم مادرمه و اون اجاره های مغازه و خونه ها
برادرم خودش خونه داشته ماشین داشته تو حسابش پول بوده مادر من سهمش رو گرفته از ارث پسرش و پول اون رو ریخته تو حساب نوه اش
امیدوارم واضح توضیح داده باشم
من میخواستم ببینم همچین چیزی هست می‌تونه از مادرم بگیره؟
یا دور از جون بعد هزار سال که مادرم نباشن ایشون می‌تونه مهریش رو از اموال مادر من نقد کنه؟ بعد بقیش بین ما تقسیم بشه چجوریه
لطفاً منو کامل راهنمایی کنید با جزییات ممنون میشم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اموال مادر شما خیر از اموال برادر مرحومتان بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.