مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

من یک دانگ از ماشین فاو خریدم ولی به اسم من نیست داخل دفترخونه یه برگه دادن برای یک دانگ ولی پسر خالم امضاش کرد و شریکم ماهیانرو به حساب خودم واریز میکنه بعدا برام دردسر میشه که یک دانگم جای من امضا کرده؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه درسند مالک یک دانگ نام پسرخاله شما ذکر شده ، میتواند ادعای مالکیت درآینده نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید نسبت به یک دانگ خود قرارداد داشته باشید و از شریک خود نسبت به یک دانگ وکالت بلاعزل بگیرید تا در آینده در صورت اختلاف مشکلی برای شما پیش نیاد.