مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با زندانی

سلام من نامزدم زندان تهران بزرگ هستش میخوام ببینمش ولی نمیدونم چطوری میتونم از رئیس زندان یا قاضی زندان اجازه ملاقات بگیرم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر همسر رسمی باشید امکان پذیر است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از دادیار زندان دستور ملاقات بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طبق قانون به پدر ، مادر ، همسر ، برادر ، خواهر ، فرزندان شخص بازداشت‌شده ، پدر همسر ، مادر همسر این حق داده شده است که بصورت هفتگی با زندانی ملاقات داشته باشند . سایر بستگان و دوستان زندانی میتوانند در صورت تمایل درخواست خود را به رئیس زندان و یا قاضی ناظر اعلام کنند و در صورت اجازه از سوی این مقامات وقت ملاقات بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه دادگاهی که حکم زندان صادر کرده موضوع را پیگیری کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورت داشتن عقدنامه یا صیغه نامه امکان ملاقات دارید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر همسر شرعی ایشان باشید این امکان وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر همسر شرعی ایشان هستید از طریق شعبه اجرای احکام اقدام بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با مدارکتاو در روزهای مباقا تشریف ببرید