مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی توسط وراث

سلام
زمین قولنامه ای فاقد سند رسمی در ید ما هست که از مرحوم پدرم رسیده به ما
با ورثه توافق کردیم زمین رو به فروش برسونیم و همه راضی هستیم
آیا برا فروشش انحصار وراثت نیاز هست ؟ یا همین که تو بنگاه همه باهم زیر مبایعه نامه فروش رو امضا کنیم کافیه ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت قبول خریدار با این کیفیت خیر.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله حتما انحصار وراثت کنید و بعد همه ذیل قرارداد را امضاکنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخواهید قانونی باشد انحصار وراثت اخذ کنید تا وراث مشخص باشند.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به انحصا وراثت مگر خریدار بدون انحصار وراثت قولنامه را امصا کند(سند رسمی نیاز به انحصا وراثت دارد)

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله به گواهی انحصار وراثت نیاز دارید زیرا باید تعداد ورثه منحصر به فرد پدرتان مشخص باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق تز بررسی کنیم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
گواهی حصر وراثت لازم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید و سپس ذیل قرارداد را ممضی به امضای خودتان کنید.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

بهتره گواهی انحصار وراثت بگیرین . امضا کافیه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً برای احراز وراث مرحوم پدرتان برگه انحصار وراثت لازم است مگر آنکه خریدار درخواست ننماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید با توافق بین وراث این کار را انجام دهید اما اگر بخواهید قانونی انجام شود باید گواهی انحصار وراثت مورد امضای کلیه وراث ضمیمه قرارداد گردد