مشاوره حقوقی رایگان - فایده ی معلولیت حین خدمت

باسلام و خسته نباشید. بنده سرباز نیروی انتظامی هستم. در حین تعقیب و گریز یک ماشین حامل بار مواد مخدر به علت نقص فنی و نگرفتن ترمز تصادف کردیم و به شدت مجروح شدم و عمل جراحی داشتم بعد از طی کردن مراحل قانونی کمیسیون استان به من معلولیت حین خدمتی دادن خواستم ببینم معلولیت حین خدمت به چه فایده ای دارد آیا حق من معلولیت حین خدمت بوده یا جانبازی؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام بنده سرباز ناجا بودم و در حین انجام وظیفه مجروح شدم. و کمیسیون 140به من معلولیت حین خدمت رای دادند آیا با این وجود میتوانم گزینش و برای ناجا استخدام شوم. اگر راه حلی هست بهم نشون بدید