مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دزدی

ما در یک منزل دربست 4طبقه با خانواده همسرم زندگی میکنیم. مدتی‌ پیش گفتند که طلا گم کردند و مرا متهم کردند. من پیشنهاد دادم که اثر انگشت بررسی شود چون به خودم مطمئن بودم. در صورت منفی بودن اثر انگشت ایا من میتوانم ادعای حیثیت کنم بابت این تهمت ؟ مرحله های بعد از اثر انگشت به چه صورت است ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تظلم خواهی از دادگاه حق افراد است. علی ایحال باید شرایط بررسی شود. میتوانید شکایت افترا کنید. دادگاه تصمیم میگیرد