مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام حساب مادرم دست منه وکالتی کردم با آن خرید فروش گازوئیل میکنم چند روزه که حسابش مسدوده نگاه میکنم تو حسابم منفی-999874582288 این مبلغه نمی‌دونم این مبلغ از کجا امده. موجودی خودم بالای همراه بانک هست 1350000000موجودیم الان پول می خواهم جابجا کنم میگه موجودی کافی نیست نمیتونم گردش حسابم بگیرم الان چکار کنم رفتم بانک شماره داد تهران گفت زنگ بزن زنگ زدم متوجه نشدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از بانک اطلاعات بیشتری بگیرید بپرسید دستور مسدودی از کدام ارگان صادر شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بانک مرجع توقیف را پیگیری تا علت مسدودی را دریابید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از بانک مرجع توقیف را پیگیری تا علت مسدودی مشخص شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

احتمالا از طریق پلیس آگاهی ( فتا) حسابها مسدود شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است به نحو حضوری به مرجع دستوردهنده توقیف حساب مراجعه کنید که شفاف‌سازی صورت گیرد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ابتدا باید مشخص شود حساب به چه علت مسدود است.