مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

با سلام وقت بخیر
من یک دختر 14 ساله هستم و تو یه خانواده سه نفره زندگی می کنم . من چون تک فرزندم و بدوستان توجه به سنم دوست دارم یه خواهر همسن خودم داشته باشم با خانوادمم مشورت کردیم و می خوایم یکی رو بیاریم
ولی چند تا سوال داشتم که باید بپرسم
اول اینکه واقعیت من شرایط فرزندخواندگی رو خوندم و دیدم که بیشترین متقاضیان برای فرزند آوری از بهزیستی درخواست نوزاد دارند واسه همین زیاد باید تو نوبت باشند
اول می خواستیم نوزاد بیاریم ولی به همین خاطر چون ما یه دختر حدودا 14 ساله می خوایم احتمالا زود تر به ما بچه برسه ، یکی از سوالام اینکه آیا ما می تونیم سن فرزند خونده رو خودمون انتخاب کنیم ؟
و اینکه واقعیت یه بار زنگ زدم گفتن بچه هاشون اونجا نسبتا کما ولی آیا به خاطر این که به ما بچه ندادن می تونم شکایت کنم ؟
و این جور سئوالا، اگه خوب راهنمایی کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل شکایت نیست ولی میتوانید سن را خودتان انتخاب کنید تا در نوبت قرار گیرد و بعد از تحقیقات قانونی انجام شود

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

مطابق قانون پدر ومادر شما شرایط داشتن فرزندخوانده را ندارند

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

سلام .موضوع نیاز به بررسی همه جانبه دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع قابلیت طرح شکایت را ندارد و در صورت طرح شکایت، این شکایت بی‌نتیجه خواهد ماند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم شرایط فرزندخواندگی را مطالعه کنید بنظر به پدرومادر شماتالق نمیگیرد