مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نیروهای مسلح

با سلام
دختری 35 ساله و مجرد هستم.پدرم بازنشسته ارتش بود و فوت کرده است.مادرم مستمری ایشان را دریافت میکند.من 6 ماه است که بیکار شده ام ایا میتوانم دفترچه بیمه نیروهای مسلح بگیرم؟
واینکه اگر خدای نکرده مادرم فوت کند میتوانم حقوق پدرم را دریافت کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

درصورت فوت مادر چنانچه شما یاهرکدوم از دخترای دیگه ازدواج نکرده باشن یا طلاق گرفته باشن میتونن حقوق مستمری پدر ومادر رو دریافت کنن
شرط اخذ دفترچه خدمات درمانی هم عدم ازدواج و یا طلاق هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که مجرد فاقد شغل و درآمد باشید مستمری به شما تعلق خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اخذ مستمری پدر توسط شما وجود خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر مادر شما فوت کند مستمری پدر به شما می‌رسد به شرطی که مجرد باشید در حال حاضر نیست مستمری شما و مادر نصف میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای خدمات درمانی می‌توانید بیمه پدر استفاده نمایید اما برای مستمری نصف آن به شما تعلق می گیرد