مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از شکایت تهدید

با سلام من همسر دوم هستم که همسرم از من سوءاستفاده مالی کرد و ولم کرد من هم چون شماره هام رو مسدود کرد و دسترسی نداشتم از طریق پیامک توهین وتهدید کردم که ایشون الان از بنده بابت تهدید وتوهین شکایت کرده چگونه از خودم دفاع کنم در ضمن یه فایل صوتی ازش دارم که اقرار به سواستفاده از من رو کرده آیا با این فایل صوتی میتونم از خودم دفاع کنم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال شما اقدام به توهین و فحاشی کرده‌اید و ارتباطی با سوءاستفاده همسر شما ندارد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

فایل صوتی ارتباطی ندارد بستگی به پیامک ها دفاع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مرتکب جرم تهدید و توهین شدید و بطی به سواستفاده همسرتان ندارد اگر ادعایی دارید اقدام قانونی لازم را اعمال کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با توجه به مستند بودن پیامک امکان دفاع آنچنانی ندارید

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

فایل صوتی ارزش قضائی نداره
درمورد سواستفاده مالی هم میتونین با ارایه دلایل شکایت کیفری یا دعوی حقوقی مطرح کنین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آن فایل صوتی برای دفاع از اتهامات بی فایده است ولی جداگانه می توانید شکایت مطرح کنید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

دو موضوع متفاوت هست اما بابت دفاع در دادگاه میتونید بهش استناد کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و به مرجع قضایی ارائه نمایید
شما هم میتوانید شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از دادگاه تقاضای کارشناس نمایید تا صدا کارشناسی شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تهدید وتوهین درصورت اثبات مجازات دارد. بحث سو استفاده بایستی کاملا بررسی شود.