مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

شورای حل اختلاف میتواند حکم جلب صادر کند؟
سلام وقت بخیر
من یک مشکل کیفری داشتم و از طریق شورای حل اختلاف برام ابلاغیه از طریق پست ارسال کردند ودر سامانه ثنا ثبت نشده حضور صادر شده که در فلان تاریخ به شورا مراجعه بکنم و ابلاغیه دوروز بعداز تاریخ جلسه شورا به من تحویل داده شده و زیرش قید کرده که عدم حضور جلب است .
آیا شواری میتواند چنین حکمی ، حکم جلب صادر کند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ شورای حل اختلاف چنین صلاحیتی را ندارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر اگر ثنا داشتید و پست کرده تخلف هم مرتکب سده

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

باید توضیح کامل تری از مفاد ابلاغیه و عنوان پرونده ارائه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه پرونده کیفری چه باشد مهم است در جرائم که صلاحیت ذاتی شورای حل اختلاف باشد می‌تواند جلب صادر کند در غیر این صورت خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شورا صلاحیت جلب ندارد برای صلح و سازش می‌باشد