مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت بسته پشتی

سلام، من بستم به دست خودم نرسیده اما باتوجه به پیگیری ها ظاهرا به مقصد رسیده و تحویل گرفته شده اما معلوم نیست چه کسی تحویل گرفته ، نمیدونم چجوری پیگیری کنم بفهمم بسته ام کجاس و چرا اصلا موقع تحویل قبلش بامن تماس نگرفتن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق پست موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شکل حضوری این موضوع را از طریق اداره پست پیگیری بفرمائید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق پست پیگیری نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از طریق اداره پست و مامور پست پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر بسته به دست شما نرسیده است
پست مسئولیت خواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید موضوع را به صورت حضوری از طریق اداره پست پیگیری کنید.
تا زمانی که به دست شما نرسیده باشد، اداره پست مسئولیت دارد.

حسام الدین قاموس مقدم

جناب آقای حسام الدین قاموس مقدم :

سلام. باید پست پاسخگو باشد. هنگام تحویل بسته پستی باید کارت ملی چک شود و امضا اخذ گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا از طریق پست موضوع را پیگیری کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به اداره پست مراجعه کنید و با کدرهگیری مرسوله مشخص خواهد شد که چه کسی بسته پستی را تحویل گرفته است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره پست جویا شوید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق مامور پست و نیز نام تحویل گیرنده درج شده در سامانه پست پیگیری کنید.