مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله فضولی

باسلام. در سال 1385 پدرم فوت نمود. اینجانب احدی از وراث مرحوم پدرم، با مبایعه نامه اقدام به فروش خودروی مرحوم پدرم نمودم. ما با پدربزرگم 5 نفر ورثه موتوفی شدیم. که 4 تامون وکالت به مادرمون دادیم. وکالت کاری سال 85 ( وکالت هایی در خصوص خودروهای لیزینگی و ماده 674 و پرداخت اقساط و تعهد و مراجعه به لیزینگ و اداره جات و، تعویض پلاک به نام موکل یا وکیل یا هرشخص ثالثی) و هرگز بحثی از نقل و انتقال و فروش و وجود نداره و واقعا نشون چند نفر دادم دفتردار و گفتند وکالت کاریه و حتی نویسنده اون وکالت هم عرض کرد کاری هست. بنده فقط مبایعه نامه رو امضا زدم و هیچ وکالت فروشی نداشتم. مجبوربودم به مادرم بگم من میخوام سهم خودم رو بفروشم شما تشریف بیار شاهد باش، چون وکالتی در خصوص خودرو باید به خریدار میدادم جهت کار باخودرو، مادرکه اومده بود امضا کرد پای مبایعه نامه رو. و مادرم این وکالت کاری رو تنفیذ کرد به نام اون شخص. حتی موقع فروش سهم خودم، دربنگاه زمان امضا مبایعه نامه پدربزرگم فوت شده بود و مادرم وکالتی رو که تنفیذ کرد نام پدربزرگم هم ننوشت یعنی سیستم قبول نکرد. اون شخص یک دهم پول رو به من داد و من دوس دارم دادخواست ابطال به جهت فضولی بودن بنده بدهند.
آیا چه مادر، چه من امضا زدیم و وکالت فروش نداشتیم نسبت به سهم بقیه. ایا میتونن معامله رو با این کلاهبردار که چند ساله هم به جرمم قاچاق زندان تشریف داره ابطال کرد

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

سایر ورثه نسبت به سهمشان میتوانند
ولی اول باید وکالت نامه مطالعه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله.دادخواست اعلان بطلان معامله به دلیل فضولی بودن واسترداد خودرو بدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قرارداد قابل ابطال است
ورثه باید دادخواست ابطال مبایعه‌نامه
عادی و تایید بطلان عقد بیع و ابطال وکالتنامه به شماره .... را به علت انعقاد قرارداد فضولی اقامه نمایند
و اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

از طریق دیگر وراث امکان طرح دعوی ابطال معامله فضولی وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی بقیه وراث راضی هستند چرا باید باطل شود !!!

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد قابل ابطال است ورثه دادخواست به خواسته ابطال مبایعه‌ نامه عادی را دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند و همچنین اجرت‌المثل ایام تصرف قابل مطالبه است.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باعنایت به وکالت تمام ورثه وامضا شما ذیل مبایعه نامه وهمچنین قید اختیارتعویض پلاک در وکالت، معامله صحیح و شما مستحق دریافت ثمن میباشید.