مشاوره حقوقی رایگان - فسخ خرید خودرو دو تکه

من یک خودرو پراید مدل 88 خریدم الان دو تیکه درآمده 20روز نیست موتور خاموش خریدم الان 20میلیون موتورش خرج گذاشتم آیا قابل فسخ هست و به خرجی که گذاشتم میرسم چون در قرارداد نوشته نشده خودرو دوتیکه هست و نوشته شده به رویت خریدار

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

چون خودرو تغییر پیدا کردهنمیتوانید فسخ کنید فقط میتوانید ارش درافت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر شما با علم واطلاع از دوتیکه بوودن خریداری نموده. دایید خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قرارداد قابل فسخ است
و شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا تمام معایب خودرو مشخص گردد
و اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید و بعد دادخواست تایید فسخ قرارداد بیع را اقامه نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
متن قرارداد باید بررسی شود و اگر خیارات را از خود سلب و ساقط نکرده باشید و در خودرو نیز تغییری ایجاد نشده باشد ، امکان فسخ به استناد خیار عیب وجود دارد.
ابتدا تامین دلیل کنید تا وضعیت خودرو مشخص شود و سپس اظهارنامه ارسال کرده و در نهایت باید دادخواست تایید حق فسخ بدهید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

ابتدا تامین دلیل کنید و سپی فسخ قرارداد را از مراجع قضایی بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تامین دلیل را به ثبت برسانید تا وضعیت خودرو مورد بررسی قرار گیرد سپس بر مبنای نظریه کارشناس اظهارنامه مبنی بر فسخ را ارسال کنید و النهایه دادخواست به خواسته تائید فسخ را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.