مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از نیروهای مسلح

سلام.همسرم 25 سال خدمت نیروی انتظامی کرده.به جرم اخذ رشوه براش کمیسیون تشکیل دادن و بازنشسته اجباری شد.الان یک ساله که بازنشسته شده ولی الان رای دادگاه اومده که اخراج از نیروهای مسلح.میخواستم بدونم با وحود بازنشستگی ،اخراج میشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه این موضوع را پیگیری کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

معمولا بعد از بازنشستگی اخراج مفهومی ندارد پیگیر ابلاغ باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این مورد را باید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. رای دادگاه ملاک ومعتبر بوده و کمیسیون مجددا برمبنای آن تشکیل جلسه داده ومفاد رای را تصویب میکند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سازمان نیروهای مسلح باید تصمیم
بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کمیسیون تخلفات انضباطی نیروهای مسلح نیز بر اساس ضوابط آیین نامه داخلی تصمیم انضباطی نموده است و سازمان قضایی نیروی مسلح نیز بر اساس قانون جرایم نیروهای مسلح اتخاذ تصمیم نموده است