مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

درود بر شما بنده سال 1399 درخواست بدوی داده ام جهت چند شرکتی که مشغول کار بوده ام متاسفانه عنوان شغلی که شرکتها برای من در تامین اجتماعی رد کردن با عنوان شغلی مغایرت دارد بع عنوان مثال یه شرکت رو درخواست کارگر فنی داده ام اما در تامین اجتماعی عنوان شغلی رو متخصص دیگ بخار زده اند چگونه و مجدد درخواست بدم تا شامل سختی کار بشم؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را مورد پیگیری قرار دهید‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار بر اساس لیست مشاغل سخت و زیانبار پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق مراجعه به تامین اجتماعی ودرخواست بازرسی کارگاه ومستندات.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اداره کار می توانید شکایت کنید