مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب

سلام وقت بخیر خانم محترم
ببخشید یه سوال داشتم
بنده در یک پروژه به عنوان مسئول ایمنی مشغول کار بودم در قرارداد فقط حقوق 10میلیون قید شده بود چون بنده از جیبم به شرکت هزینه کرده بودم کوتاه اومدم تا هزینه هامو موقع تسویه حساب پرداخت کنن

حالا تو برگ تسویه حساب که امضا کردم نوشته بود
تمامی حق سنوات عیدی و مزایای کار تسویه شد در حالی که هیچگونه پرداختی از این بابت شرکت بهم پرداخت نکرده و بنده مجبورا امضا کردم برگ تسویه حساب رو تا حداقل حقوق کارکرد ماهانه را دریافت کنم

آیا با این وجود میتونم بابت مزایای کار از شرکت شکایت کنم ؟؟؟اگه میشه کجا باید برم؟؟؟

ممنون بابت راهنمایی

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. اداره کار وتامین اجتماعی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید و همین ادعا را در شکایت خود بنویسید.
کارفرما برای واریز حقوق شما باید فیش واریزی ارائه دهد.