مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی اعصاب و روان

سلام‌من‌درسال‌97به دلیل‌ناراحتی‌اعصاب‌و روان‌افسردگی‌شدید یک ماه‌بیمارستان‌روانپزشکی‌ایران‌بستری‌بودم‌شش‌مرتبه‌هم‌شوک‌هم‌دادند‌ کمیسیون‌پزشکی‌تامین‌اجتماعی‌میگویندکه‌طبق‌کتابچه‌ تامین‌اجتماعی‌باارفاق 55%از کار افتادگی‌ کلی‌ بهت‌ میدهیم‌ درصورتی‌ که‌بایدبالای66%ازکارافتادگی‌ کلی‌‌ تعلق‌ بگیرد تاشامل‌ازکارافتادگی‌کلی‌باشد خواستم‌ تا شما کمک‌ ومساعدتی‌ کنیدکه‌من‌چه‌کاری‌ بایدانجام‌ بدهم‌ تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعتراض کنید تا پرونده به شورای عالی پزشکی تامین اجتماعی ارجاع شود