مشاوره حقوقی رایگان - جلب سیار برای سفته

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز سوال بنده در مورد یک فقره سفته به صورت تضامنی هستش اینجانب دادخواست سفته ارو ارسال کردم بعد از جلسه رسیدگی دو نفر خواندگان سفته در جلسه حضور نیافته و رای غیابی صادر شد و نه واخواهی زدن و نه تجدید نظر بعد بنده درخواست اجراییه نمودم حال که به اجرای احکام ارسال شده درخواست اموال دادم ولی از بنده ضامن نیاز داشتن ایا برای جلب سیار هم نیاز به ضامن از خواهان هست ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر...

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

طبق قانون برای اجرای حکم ‌ غیابی ، محکوم له باید ضامن معرفی نماید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. چون رای واخواهی است جهت اجرا نیاز به ضامن دارد