مشاوره حقوقی رایگان - جلب سیار سفته

باسلام، بنده 110 میلیون تومان سفته از فردی دارم که الان مدت یکسال هست ازش گرفتم و مجهول المکان هست و ادرس دقیقی ازش در اختیار ندارم و فقط تلفنی در ارتباط هستم ولی مطمئنم که بفهمد شکایت کردم دیگه دسترسی بهش نخوام داشت، اگر شکایت کنم و در درخواست اول بعلت مجهول المکانی درخواست حکم جلب سیار بخواهم دادگاه بهم حکم جلب میدهد؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم داودآبادی فراهانی

جناب آقای محمدابراهیم داودآبادی فراهانی :

سلاو عرض ادب بله در صورتی که در اقامه دعوا کنید ورای بگیرید پس از طی مراحل ودر اجرای احکام اگر هیچ مالی از او را نتوان توقیف کرد به شما حکم جلب داده می شود