مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام از کسی چک داشتم که طرف محکوم شد و چون مالی به نامش نبود و داشتم حکم جلبش رو میگرفتم مجبور شد اعسار بزنه که اعسارش هم رد شد بعد تجدید نظر خواهی کرد الان اجرایی چک امده که باید ظرف 10 روز یا باید پول بده یا مالی معرفی کنه! الان سوال من این است که بعد از پایان مهلت 10 روزه اجرایی درحالی که هنوز جواب تجدید نظر نیامده امکان گرفتن حکم جلب وجود داره؟ یا حتما باید رای تجدید نظر بیاد که بشه حکم جلبش رو گرفت! لطفا راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. اگر ایشان با ارائه گواهی اعسار و معرفی ضامن به شعبه تایید قاضی اجرا را گرفته باشد تا نتیجه رای اعسار جلب ایشان منتفی می باشد در غیر اینصورت با توجه به اینکه خارج از مهلت اعسار داده اند امکان جلب می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بعد از ‌گذشت یک ماه از ابلاغ اجراییه ، درخواست توقیف ‌اموال و حساب های بانکی را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا قطعیت حکم اعسار حکم جلب صادر نمی شود مگر اینکه دادخواست اعسار خارج از مهلت قانونی ثبت شده باشد.