مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام فردی ادعا کرده من با موتور به بچه اون زدم و فرار کردم و شاکی فقط پلاک رو ملاک قرار داده و نه راکب موتور رو دیده و نه مدل موتور دیده و مدارکی دال بر اثبات ان ندارد ایا میتواند در دادگاه شکایت کنند . و فقط مدارک بیمارستان و پزشک قانونی را دارد راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
صرف اعلام پلاک دلیل بر محکومیت نمی باشد شاکی میبایست علاوه بر این دلایل آثار تصادف بر موتور شما یا حضور شما در آن معبر در زمان مورد ادعا را اثبات نماید