مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

با سلام خدمت وکلای عزیز سوالی داشتم
آیا میتوان تعداد خواندگان پرونده ملکی را تا 5 نفر طرف دعوی قرار داد زیرا ایادی قبل از معامله با اینجانب میبایست طبق گفته قاضی طرف دعوی قرار گیرند. آیا تعدد خواندگان و عدم حضور هر کدام از آنها در دادگاه اخلالی در روند پرونده ایجاد نمیکند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید تمام ایادی قبلی طرف دعوا قرار بگیرند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
محدودیتی در تعداد خواندگان وجود ندارد و شما می‌توانید تا 5 نفر را طرف دعوی قرار دهید. عدم حضور هر یک از آنها در جلسه رسیدگی، خللی به فرآیند دادرسی وارد نمی‌کند و در نهایت حکم به صورت حضوری یا غیابی صادر خواهد شد.