مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل ایام تصرف ملک موروثی

با سلام ، حدود 20 سال است که پدر بنده فوت شده است ، برادر بنده در این 20 سال ملک و زمین های کشاورزی پدرم را تحت تصرف خود داشته و تا به حال به من و دو خواهرم هیچ مبلغی نداده است ، و همچنین ملک پدری را بدون هماهنگی با باقی وراث تخریب و بازسازی کرده و منزلی مجزا هم در ملک پدری ساخته ، چون املاک پدرم در شهرستان می‌باشد برادرم تقریبا نیمی از سال را در آنجا زندگی می‌کند ،
سوالم این هستش که ما سه خواهر میتوانیم از برادر خود بابت پرداخت اجرت المثل این 20 سال شکایتی مطرح کنیم ، روال شکایت چطور است و از کجا باید شروع کنیم ، بسیار ممنونم از پاسخگویی وکلای محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل برای بیست سال گذشته را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.دادخواست برای رسیدگی به یکی از شعب دادگاه حقوقی ارجاع می شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام گواهی حصر وراثت
اجرت المثل ایام تصرف
خلع ید مشاعی تقسیم ترکه

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دعوای حصر وراثت دریافت نمایید و سپس مبادرت به طرح دعوی خلع ید از ملک مشایی و اجرت المثل ایام تصرف نماایید توصیه می‌کنم جهت هدر رفتن وقت و هزینه خودحتماً از تخصص وکیل استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست اقامه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
دادخواست اجرت المثل به دادگاه محل املاک

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بله.
از دادگاه حقوقی شهر محل وقوع ملک باید پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه اموال موروثی جزء اموال مشاع محسوب می‌شود و سه خواهر و یک برادر در آن شریک هستند بنابراین هر سه خواهر علیه برادر خود می‌توانند دادخواست به خواسته اجرت‌المثل ایام تصرف را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانند.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. طرح دادخواست حقوقی در دادگاه محل وقوع املاک.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

بله میتوانید . دادخواست با عنوان مطالبه اجرت المثل ایام تصرف با ارجاع به کارشناس رو بدید . ضمنا میتوانید نسبت به قلع و قمح مستحدثات هم دادخواست بدید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل برای بیست سال گذشته را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل برای بیست سال گذشته را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله از طریق دفاتر خدمات قضایی مطللبه اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایید ، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید