مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو فروخته شده

ما یک خودرویی را نزدیک دو ساله فروختیم وکالت دادیم برای تعویض پلاک و…اما امروز پیامک جریمه امده و متوجه شدیم خریدارتعویض پلاک نکرده با پلاک ما تردد میکنه میشه راهنمایی کنید چکار میشه انجام داد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک
و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اطهارنامه بزنید و بعدش درخواست توقیف خودرو و. ادخواست الزام به فک رهن

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با دستور موقت خودرو را توقیف کنید
الزام به فک پلاک مطرح گردد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید بامراجعه به پلیس راهوار و ارائه مدارک دال برفروش تقاضای توقیف سیستمی پلاک نمایید. همچنین امکان طرح دعوی فک پلاک نیز دردادگاه فراهم است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست فک پلاک دهید وپلاک رو توقیف کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو به انضمام هزینه‌های دادرسی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

تقاضای فک پلاک کنید . در مورد جریمه هم میتوانید با در دست داشتن قولنامه دادخواست بدین . بعد پرداخت جریمه

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا با مدارک فروش خودرو به ادا ره شماره گذاری خودروگزارش نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا برای ایشان یک اظهارنامه ارسال نمایید که اگر فک انجام نشود تمام خسارات با ایشان می‌باشد و سپس دادخواست داده و تمام ضرر و زیان را نیز می‌توانید مطالبه نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست توقیف خودرو و فک پلاک را از طریق دفاتر خدمات قضایی تنظیم و ارسال نمایید