مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در گزینش

سلام من یک بار در گزینش به دلیل حجاب و کاشت ناخن و کاشت مژه رد شدم و حجاب و موارد فوق را رعایت کردم و مجددا گزینش انجام شد آیا امکان دارد دوباره رد شوم؟
آیا اگر این بار هم رد شوم اخراج خواهم شد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انشاالله که رد نمیشی البته اگر کمی وجدان و انسانیت داشته باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اگر مژه و ناخن را ریمو نکرده باشید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دعوت مجدد به گزیش جای بسی امیدواری است وامکان قبولی وجوددارد. همچنین بستگی به ارگان مربوطه نیز دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ در صلاحیت کمیسیون گزینش می‌باشد قوانین رعایت شود در صورت عدم رعایت هر احتمالی وجود دارد