مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند صیغه

سلام وقت بخیر بنده اتباع افغانستان هستم
و ازدواج صیغه داشتم نتیجه ی ازدواجم یه پسر سه ساله هست اگر طلاق بگیرم حضانت بچه مو میتونم بگیرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضانت فرزند تا7سال بامادر است وبعد ان با پدر .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به قوانین دولت افغانستان و احوال شخصیه دولت متبوع زوج و زوجه خواهد داشت و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حضانت تا پایان 7سالگی با مادر است و تا بلوغ با پدر
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید دراین مورد اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت پسر شما تا 7 سالگی با شماست و از 7 سالگی تا 15 سالگی با پدر است‌‌.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
احوال شخصیه تابع دولت متبوع هست باید دید قوانین افغانستان در این مورد چه ظری دارند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صیغه طلاق ندارد بلکه باید مدت تمام شود یا بذل مدت انجام بگیرد
حضانت تا 7 سالگی با مادر است
میتونید دادخواست مهریه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احوال شخصیه تابع دولت متبوع هست باید دید قوانین افغانستان در ابن مورد چیست

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حضانت فرزند پسر تا 7 سالگی دختر تا 9 سالگی مطابق قانون افغانستان با مادر است