مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در اجرای طرح طبقه بندی مشاغل

با سلام؛
شرکتی دارای طرح طبقه بندی مشاغل مشخص و مدون است .
در یکی از واحد های این شرکت چندین کارشناس (با شرایط کاری کاملا مشابه و در یک مکان و زمان) مشغول بکار هستند ، کارفرما جهت عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای برخی کارکنان ، لیست بیمه برخی از این کارشناس ها را جدای از بقیه افراد به سازمان تامین اجتماعی ارسال میکند ، به عبارتی لیست بیمه برخی از کارکنان را با شماره کارگاه جداگانه (زیر 50نفر) به سازمان تامین اجتماعی ارسال میکند، سوال بنده این هست که آیا این فرق گذاشتن بین کارکنان علی رغم شرایط مشابه کاری تخلف محسوب نمیشود ؟
با عنایت به موضوع ماده 38 قانون کار آیا این کار تلخف نیست؟
(ماده 38 قانون کار :
برای انجام کار مساوی که در شرایط مساوی در یک کارگاه انجام می‌گیرد باید به زن و مرد مزد مساوی پرداخت شود. تبعیض در تعیین میزان مزد بر اساس سن، جنس، نژاد و قومیت و اعتقادات سیاسی و مذهبی ممنوع است.)

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.می توانید از طریق دیوان عدالت اداری یا سازمان بازرسی کل طرح دعوا نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید موضوع را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق هیات تشخیص اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره کار بنحو حضوری پیگیری بفرمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما یک پرونده کامل است و یک سوال تنها نیست که یک جواب کوتاه داشته باشد باید بررسی بیشتری از این به عمل آید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تخلف است اما اگر شما از حقوق مساوی برخوردار هستید مشکلی ندارد مگر در نوع شغل که برخی سخت و زیان آور هستند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تخلف هست از اداره کار پیگیری کنید