مشاوره حقوقی رایگان - واحد آپارتمان ما خالی است ما هر ماه شارژ می دهیم آیا ما مسئول پیگیری سرویس و تعمیر آسانسور هستیم؟

سلام. من مالک اپارتمان طبقه دوم از یک ساختمان چهار طبقه (تک واحدی) هستم. واحد یک و دو این ساختمان خالی است و هیچ استفاده ای از اسانسور ندارند ما شارژ می دهیم و مشکلی با این مسیله نداریم. ولی نمیتوانیم تعمیرکار و سرویسکار برای تعمیر آسانسور بیاوریم چون انجا زندگی نمیکنیم. واحد سه و چهار توسط مستاجر ها استفاده می شود. مالک طبقه سه و چهار برای تعمیر اسانسور پیگیری نمی کنند. میگویند ساکنین باید تعمیر کنند. مستاجرهایشان هم پیگیری نمی کنند. ایا اگر برای کسی در این اسانسور اتفاقی (حادثه جانی) بیافتد. مسئولیت آن متوجه واحدهای خالی هم هست؟
من که در ان ساختمان نیستم. ایا این صحیح است که وقت بزارم. تعمیرکار بیارم و تعمیر کنم و اسانسور را چک کنم تا بقیه خیلی راحت خونه هایشان را کرایه بدهند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هیئت امنای منتخب مسئول انجام امورات ساختمان ( قسمت مشاعات ) است ولی در صورت بروز اتفاق و حادثه کل سکنه یا مالکین مسئولیت خواهند داشت . سوال آخرتان : اخلاقا درست نیست یکنفر هزینه کند مابقی اشتفاده کند ولی قانونا منعی ندارد . بهترین راه انتخاب هیئت امنا و اقدام وی می باشد تا در صورتیکه کسی هزینه هم ندهد بالاجبار اخذ نماید