مشاوره حقوقی رایگان - مجمع شورای حل اختلاف

باسلام مدیر آپارتمانم از واحد من که 71متر است به اندازه واحدهای 110 و 180 متری شارژ میگیرد و مستاجرهای من را در صورت دیرکرد شارژ مرتب تهدید میکند. سالهاست که کلید پشت بام را نزد خودش نگهداشته و به کسی نمیدهد. در جلسات ساختمان به من یا مستاجرم اطلاع نمیدهد. صورتجلسات و فاکتور مخارج را هم ارایه نمیکند. صورت پرداختهای شارژها و برخی مخارج را در کانال تلگرام قرار میدهد که من دسترسی ندارم. اخیراً اظهارنامه ای به مستاجرم داده که در صورت نپرداختن سهم من از ساخت آسانسور که نیازی به تعویض نداشت، آب و برق و گاز ایشون را قطع میکند. میخواهم به مرجع قضایی مراجعه کنم ولی نمیدانم به کجا. منزلم در یوسف آباد است. لطفاً آدرس را هم بنویسید. هزار بار تشکر میکنم

پاسخ ها :

احسان طغیانی

جناب آقای احسان طغیانی :

قانون تملک آپارتمانها و آئین نامه اجرائی مطالعه کنید. من دفترم اصفهان خیابان نیکبخته بعضی قرارهام را فولادشهر می گذارم

قرشی یزدی  سیدمحمدعلی

قرشی یزدی سیدمحمدعلی :

استان :

سلام .شارژ ساختمان به زیر نبا ربطی نداره مبلغی برای اداره امور جاری ساختمان هست از قبلی نظافت و....پشت بام جز مشاعات ساختمان هست ومدیر حق جلوگیری نداره می تونید از ایشون شکایت ممانعت از حق بکنید یا تصرف عدوانی در مشاعات و در خصوص قطع انشعابات مدیر راسا حق قطع امتیازات رو نداره وچنانچه بدون حکم از مراجع قضای اقدام کنه متخلف هست .ولی در صورت عدم پرداخت شارژ می تواند به شورای حل اختلاف مراجعه وطبق قانون اپارتمان اقدام کنه .در صورتی که نیاز به مجارج ونحوه مصرف دارید برای وی اطهار نامه ارسال کنید تا جوابگو باشه ودر صورت عدم اعلام .امکان طرح شکایت از مدیر هست