مشاوره حقوقی رایگان - چک پول تقلبی

سلام من گوشی در جمعه بازار معامله کردم که پول تقلبی دادند و به محض اینکه دیدن فهمیدم متواری شدند. به خاطر اینکه این کلاه برداران درجامعه میچرخند. و به جامعه آسیب می رسونند رفتم دادگستری شکایت کردم فاکتور خرید دستمه و فیلم زمان معامله. پرونده را به آگاهی کل خراسان ارجاع دادند و پولهارو برای تایید گفتند به بانک ببر و جواب بیاور. ومن چون وقت ندارم نرفتم دنبال این پرونده راهنمایی کنید چکار کنم. چه مراحلی باید طی بشه. ممنون

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام با توجه به این فرض دادگاه وقت نظارت تعیین نموده است و با توجه به تعویق شما احتمالا قرار منع تعقیب بعلت فقد ادله اثباتی صادر نماید.