مشاوره حقوقی رایگان - پرونده خرید مغازه مختومه

بادورود فراوان
اینجانب ... در سال 1362 مغازه ای خریدم (درجوانی که هیچ اطلاعی از خریدوفروش نمیدانستم ) ( کارگر تولیدی بودم)
مغازه را تحویل گرفتم و 4سال تولیدی
راه اندازی کردم ب مورورزمان فهمیدم که صاحب ملک با شخصی که قبل از من سرقفلی مغازه را خریداری کرده بود ب مدت 15 سال معازه در اختیارش بود درحال شکایت هستن
که دادگاه رای داده بود حق فروش سرقفلی مغازه رو نداری فقط خودت کاسبی گن . ولی ب مورور زمان نیازمند پول شد..و سرقفلی مغازه را بنده محمود جواهری فروخت وراه برای صاحب ملک باز شد وبدون اطلاع من شخص سوم که در طعطیلات تابستانی بودیم از طریق دادکاه قفل هارا شکسته و ابزارآلات کفاشی را بجای نامعلوم برده و قفل جدید ب مغازه زده بودن ..خلاصه حتی.مبلغ.پولی که پرداخت کرده بودم ب دستم نرسید
چون صاحب ملک ...وکیلش ..فامیلش بود
و فروشنده سرقفلی ..برادرش وکیل بود
و بنده بدونه پارتی..سرم بی گلاه موند
یعنی هم مغازه را از من گرفتن
وهم پولم را ندادن ابزارآلات تولیدیم را ندادن
سوال آیا بعد از چند سال که پرونده مختومه شده ..میشه دوباره ب جریان انداخت

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

برای سرقفلی و معامله میتوانید اقدام قانونی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی قرارداد سرقفلی و دادنامه صادره است