مشاوره حقوقی رایگان - ادغام حکم قضایی

سلام پسرم حدود 5سال پیش در بک نزاع شرکت داشت و یک سال حبس و 100ضربه شلاق محکوم شد و پرونده در اجرای احکام بود ولی متاسفانه دو ماه قبل به جرم مواد 13ماه حکم قطعی و 7میلیون جریمه و 20ضربه شلاق دادن الان هم در زندانه تقاضای درخواست ادغام از زندان فرستادن اجرای احکام آخرین حکم آیا تقاضای ادغام قبول میشه؟ترا خدا راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه حکم قبلی، قطعی و لازم‌الاجرا شده بود بنابراین با اتمام یک سال حبس در جرم قبلی، 13 ماه حبس حکم فعلی اجرا خواهد شد و ادغامی در این رابطه به وجود نخواهد آمد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به نوع جرم و زمان ارتکاب جرم خواهد داشت
اصل بر این است که هر دو مجازات باید اجرا گردد مگر در موارد خاص