مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد به قرارداد

بنده 1 قرارداد پیمانکاری با فردی بستم برای انجام پروژه، ضرر و زیان هم قید شده که اگر دیر تحویل بدیم پروژه رو و یا ایشون دیر واریز کنن جریمه میشن، من کار رو کامل انجام دادم سر زمان ولی ایشون 1 ماه هستش که پاسخ نمیدن و واریز هم نکردن، از کجا و چطور میتونم حقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید و مبلغ قرارداد به انضمام خسارت قراردادی مطالبه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد فیمابین دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.