مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشید لطفا کمک کنید واسم من چه راهی برم موفق بشم باهمسرم جر و بحث کردیم رفت خونه پدریش بعدش رفته دادگستری منوشکایت کرده بعددادگاهی شدیم ازم تحوت گرفت بعدباهمسرم ادامه زندگی دادیم بعدیه سال بازم همون جریان پیش اومد جر و بحث کردم بازم شکایت کرده منو بعدش من محکوم نفقه شدم به همسرم الانم خونه پدریش هس 3ماه میشه میگم بیا حرف گوش نمیده من چه راهی دارم همسرم ادامه زندگی بده دوتا بچه دارم دوتاشم گوچیکه به بچه هام دلم میسوزه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت بازگشت زوجه بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید.
اگر حکم الزام به تمکین را بگیرید زوجه نمی تواند نفقه خود را مطالبه کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول برای زوجه اظهارنامه با موضوع الزام به تمکین ارسال کنید.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته الزام به تمکین را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
از زمان صدور گواهی نشوز، نفقه به زن تعلق نخواهد گرفت.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست تمکین علیه ایشان دردادگاه مطرح نمایید.