مشاوره حقوقی رایگان - دادن جهیزیه بجای مهریه همسرم

من آقاهستم وجهیزیه وسیسمونی را کامل خودم خریدم وفاکتوردارم حالا خانم شکایت کرده برای مهریه اش.می خواستم ببینم میتونم بجای مهریه اش جهیزیه وسیسمونی رابدهم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر.خرید جهیزیه و سیسمونی از تکالیف قانونی زوجه نمیباشد.بلکه به صورت عرف خانواده های زوجه به دلخواه تهیه میکنند و اتفاقا خرید وسایل ضروری زندگی جزو نفقه و از تکالیف قانونی زوج میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مهریه عین معین باشد بایستی همان داده شود. مثلاً اگر مهریه سکه است بایستی سکه داده شود.
در حالتی که زوجین توافق بر امر دیگری کنند مانع قانونی وجود ندارد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه به این امرراضی باشید بله.