مشاوره حقوقی رایگان - صحبت تلفنی با هم کلاسی دانشگاه

سلام ببخشید من در دانشگاه از یک دختر خانم خوشم اومد و اون بنده خدا به قول خودشون را داشتن یعنی دوست پسر قبلی داشتن و من کلا با ایشون در واتساپ در مورد اخلاقمون و مسائل روز مره صحبت میکردیم تا من ببینم که ایشون اصلا چجوری آدمی هست بعدش گفتم بیرون همدیگه رو ببینیم خورد تو امتحانات و اصلا یک بازم حضوری ندیدم همدیگر را و بنده با ایشون کلا سه روز با پیام واتساپ در ارتباط بودم و بهم خودش گفت که قبل از اون آدمی که الان باهاش را بود با یه نفر دیگه بوده و من بعد از چهار ماه شنیدم که اون دختر خانم متاسفانه پرده بکارت رو از دست داده است آیا الان می‌تونه از من شکایت کنه و اثبات بکنه که کار من بوده؟

پاسخ ها :

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

سلام. میتونه شکایت کنه، اما باید ثابت کنه که توسط شما انجام شده. نگران نباشید اکثرا این گونه مسائل اثبات نمیشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون هر شخصی که ادعایی را مطرح مینماید باید ادعای خود را در
مراجع قضایی اثبات نماید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعید است با توصیحات شما بتواند اثبات بنماید.