مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعمال ردیف کارشناسی در حکم کارگزینی

سلام اینجانب کارمند رسمی شرکت پست با 24 سابقه کاری در سال 94 لیسانس گرفتم و در حکم کارگزینی اعمال شده اما ردیف کارشناسی به اینجانب تعلق نداده اند و میگفتند چون حکم شما متصدی تجزیه و توزیع است و نامه رسان استخدام شده اید و به نامه رسان طبق قوانین داخلی و بخشنامه داخلی شرکت پست ردیف کارشناسی تعلق نمیگیرد و 5 سال است که نامه رسان نیستم و اکنون حکم را تغییر داده اند و بعنوان متصدی تجزیه مشغول به کار هستم و باز هم هنوز ردیف کارشناسی نداده اند خواستم بدانم آیا با شکایت در دیوان عدالت اداری به نتیجه میرسم یا نه و اگر شکایت کنم از سال 94 بایستی در حکم کارگزینی ردیف کارشناسی اعمال میشود یا نه؟
ممنون از لطفتون