مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام شوهرم بهم خیانت کرده صدای ضبط شده از مکالمه شوهرم دارم که فقط صدای شوهرم ضبط شده و از این زن میپرسه پریود شدی آیا مدرک به حساب میاد که بایه زن صحبت کرده واس هاشو هم دارم که نوشته چرا رفتی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صدای ضبط شده اماره محسوب می‌شود که ممکن است همراه با
سایر ادله موجب علم قاضی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند ادله ضعیف است
امکان اقدام وجود دارد

اولا بطور کلی میتوان در حکم موضوعه گفت طلاق به دلیل خیانت می تواند با تشخیص دادگاه هم از مصادیق عسر و حرج و از مصادیق شروط ضمن عقد نکاح باشد (بند 2 و 9 شروط ضمن عقد).

دوحالت متصور است 1- چنانچه رابطه نامشروع غیر از زنا رخ داده باشد، مجازات مرد در حد جریمه نقدی و یا شلاق است. در این جا باید گفت، قاضی دادگاه خانواده ممکن است رای طلاق به دلیل خیانت مرد را با همین حکم بدهد. اما چنین موضوعی قطعی نیست. در واقع سوء رفتار مرد براساس تبصره ماده 1130 قانون مدنی باید احراز گردد.

2-اگر رابطه نامشروع ، برای حد زنا صادر شده زن می‌تواند براساس این موضوع عسر و حرج خود را ثابت کند. حتی اگر مرد اقرار کند که براساس عقد موقت با زن دوم رابطه داشته، یکی از شروط 12 گانه (بند 2و 9 شروط ضمن عقد)عقدنامه محقق شده و زن براساس حکم صادر شده در دادگاه کیفری، دادخواست طلاق را مطرح نماید.